Usługi cateringowe na terenie Zabrza

Usługi cateringowe na terenie Zabrza

Usługi cateringowe cieszą się coraz większym powodzeniem. Dzięki nim można bez problemu zamówić potrzebną ilość jedzenia oraz obsługę, co pozwoli odetchnąć od przygotowań i jednocześnie cieszyć się z jakości usług. Aby jednak być zadowolonym, trzeba zdecydować się na odpowiednią firmę cateringową.
Różne restauracje mają w swojej ofercie propozycję cateringu.

Oferują swoim klientom dowożenie porcji obiadowych we wskazane miejsce oraz pomagają przy organizacji przyjęć różnego rodzaju. Catering w Zabrzu to temat bardzo złożony, ponieważ propozycji na takie zamówienie dań jest mnóstwo. Firmy i restauracje prześcigają się w ofertach i udogodnieniach opracowywanych specjalnie dla klienta.

Niezłe Ziółko

Na przykład Restauracja Niezłe Ziółko w swojej ofercie cateringowej ma zupy i gulasze (barszcz, żurek śląski, grochówkę, bogracz itd.), dania mięsne (kaczka z jabłkami, kacze udko w gęsim smalcu, żeberka, golonkę, indyka, gicz cielęcą), kapustę, ziemniaki i zimną płytę (kanapki, tartinki, koreczki, swojskie mięsa, pasztety, befsztyk tatarski, ryby wędzone, jaja, tatar z łososia). Specjalnością restauracji są wiejskie korytka biesiadne, zawierające golonko peklowane, żeberka pieczone, macerowane pałeczki i bioderka drobiowe, kapustę z grzybami i inne tradycyjne przysmaki.

U Greka

U Greka można zamówić korytka mięsne i zimne płyty. Greckie zestawy na 4 osoby uświetnią każdą imprezę. W skład korytek wchodzą: golonka, żeberka, schab panierowany, de volaille, pierś z kurczaka zapiekana z pomidorami i mozzarellą, pieczone ziemniaczki i zasmażana kapusta. Zimne płyty odnoszą się do półmisków mięs pieczystych, desek serów gatunkowych, półmisków wędlin, desek wyrobów swojskich, bukietów śledziowych, galaretek, befsztyków tatarskich, sałatek itd.

Restauracja Zielony Ogród

Restauracja Zielony Ogród – oprócz tradycyjnego obsługiwania klientów oferuje także usługi cateringowe. Klienci mogą wybierać spośród kilku pater mięs, dodatków, zimnych przekąsek, pieczonych mięs (w tym: udziec wieprzowy, prosiak, kaczka, indyk faszerowany). Wszystko jest oddawane na białej zastawie porcelanowej. W razie konieczności można zamówić indywidualną zastawę. Do przygotowywania posiłków wykorzystuje się wyłącznie świeże produkty, dzięki czemu klient nie musi martwić się o jakość dań.

Warto ponadto wspomnieć o restauracji Club Twist – www.clubtwist.pl, oferującej oprócz cateringu również organizację różnego rodzaju imprez w sali bankietowej, a także dancingi przy muzyce na żywo.
Jakość usług cateringowych zależy od tego, jakie doświadczenie posiada dana firma lub restauracja. Zwykle prześcigają się one w pomysłach, aby zachęcić do siebie klienta. Jeśli firma cateringowa działa przy restauracji, to najpierw warto sprawdzić jakość dań, a później decydować się na zamawianie z dowozem.

Przeczytaj również:

Dodaj komentarz